? BALÁZS - SZEMÉLYI EDZŐ

Magamról:

?

AEROBIK EDZÉS

Kickboxos aerobik:

Egy nagyon dinamikus, nagymértékben kardió edzés típus, aminek az alapja a klasszikus kick-box aerobik, ám jellegében mégis több, mert egyaránt tartalmaz súlyzós elemeket, táncos mozdulatokat, erősítő és nyújtó gyakorlatokat. Nagymértékben állóképesség fejlesztő, hiszen a foglalkozás jórészt a folyamatos testmozgásról szól, ami alatt megnövekszik a pulzusszám és fokozódik a zsírégetés. Végül, de nem utolsó sorban igen hatékony feszültséglevezető, s kismértékben az önvédelem fejlesztésére is hasznos. Ha nehéz napod volt, s szeretnéd valahol kiadni a felgyülemlett negatív energiákat, akkor ez az óra a legjobb módszer.

Testébresztő aerobik:

A klasszikus aerobik reggeli változata. Ha egészségesen szeretnéd indítani a napod, akkor itt a helyed. Az óra egy egész testet átmozgató edzés, ami kiterjed minden izomcsoportra, s tartalmaz zsírégető és izomformáló gyakorlatokat. Ez a foglalkozás segít abban, hogy a nap további részében friss és energikus legyél, hiszen a tudat, hogy már reggel tettél az egészségedért, felszabadító érzés, ami egyaránt meglátszik a munkahelyeden való időtöltés alatt, illetve a hátramaradt napi teendők elvégzésében. Kiegyensúlyozottabb leszel, s a külsőd is csinosodik.

Aerobik Mix:

Az aerobik koktélja, ami garantáltan nem száll a fejedbe, de mégis kellemesen elfáradhatsz tőle. Ezen az órán az aerobik minden fajtájába belekóstolhatsz, miközben fokozódik a zsíranyagcsere. De ezek mellett a súlyzós gyakorlatok széles változatait is élvezheted szó szerint tetőtől talpig. A nevéhez méltóan a változatosságon van a hangsúly, s ez alkalmanként a zenén is hallható. Olykor a megszokott, dinamikus zene tempóját felváltja a Rock klasszikusainak lassabb, de annál keményebb és motiválóbb tempója!

Végzettségeim:

  • ?
  • ?

Továbbképzések:

  • ?

Eredményeim:

  • ?
TOP

Január 20-tól újra megnyitjuk a Gyömrő Fitnesst!

Sajnos jelen szigorítások figyelembe vételével csak azokat a sportolókat tudjuk fogadni, akik versenyszerűen sportolnak, tehát aktív sportegyesületi tagok és versenyengedéllyel rendelkeznek! Ezekről az igazolás fénymásolatát a recepción le kell adni!
Nyitva tartásunk: Hétfő- Péntek 12:00-19:00, mely idő alatt egyidejűleg max. 15 fő tartózkodhat egyszerre az edzőteremben! Kizárólag teljes árú bérlet vásárlásra van most lehetőség, napi jegyet, illetve kedvezményes bérletet ebben a korlátozott időszakban vásárolni nem lehet! A már meglévő, érvényes bérleteket természetesen használhatják az arra jogosultak! A hétvégi nyitva tartás az érdeklődés tekintetében alakul majd, melyet jelezhetnek felénk emailen (vipgymkft@gmail.com) vagy messenger üzenetben.
Bízunk benne, hogy törzsvendégeinknek, valamint új vendégeinknek tudunk kedvezni ezzel a lehetőséggel! Sajnos többet mi sem tehetünk! Megértésüket köszönjük! Várunk mindenkit szeretettel, aki a kritériumoknak megfelel! :)