Fitnesz, egészségmegóvás, élsport vagy betegség utáni rehabilitáció?

Széles spektrumú, mindenkinek a saját igényei és adottságai szerinti edzéslehetőségek. A sakkozótól a testesítőig, fiataltól az idősekig, otthonülőktől a sportfanatikusokig mindenkit szívesen látunk és mindenkinek megfelelő szekértelemmel segítünk. 

Széles vendégkör:

Az általános edzésektől, és a fogyni vágyóktól az idős emberek fitnesz programján át a versenyre készülő testépítőig mindenki jól elfér egymás mellett. a személyi edzőkön kívül maguk a vendégek is segítik egymást, tanácsokkal, eszközhasználattal és egyebekkel kapcsolatban. Nincs cikizés, nincs rivalizálás.

Amit nyújtunk:

Könnyű megközelíthetőség, jó parkolás, légkondicionált termek, törölköző, Scitec Nutrition termékek, személyi edzés, udvarias kiszolgálás, segítőkész és családias légkör. További információkért hívd a +3620 535-3451 -es telefonszámot, vagy érdeklődj a recepciónál.

Személyi edzés:

A tökéletesebb eredményért és a szakszerű segítségért válaszd személyi edzőnket.  További információkért hívd +3620 535-3451 -es telefonszámot, vagy érdeklődj a recepciónál.

Táplálékkiegészítők:

Termünkben olyan magas minőséget képviselő táplálékkiegészítő márkákat forgalmazunk, mint a Biotech USA és a Scitec Nutrition.

Széles választékkal és ízvilággal lehetőséget biztosítunk vendégeinknek, hogy mindenki az edzésformájának megfelelő és kívánt ízvilágú táplálékkiegészítőt fogyaszthassa.

A teremben azonnal elkészítjük a választott terméket.

Szabadsúlyos és gépi súlyos edzőterem, kardió gépes edzőterem, fitnesz és aerobik terem

KONDICIONÁLÓ GÉPEK

Remek felszereltség. Szabadsúlyzós, keresztcsigás és gépes berendezések. Mindne izomcsoportnak megfelelő, a terem méretének és vendégkörének megfelelő eszközök állnak rendelkezésre, megfelelő mennyiségben.

KARDIO GÉPEK

Professzionális Life Fitness és Techno Gym, valamint Flebelos berendezések. Pulzusmérő eszközzel felszerelve.

FITNESz és aerobik

Step aerobik, alakformáló aerobik, testébresztő reggeli aerobik, súlyzós aerobik, kick-boksz aerobik és még számos fitnesz lehetőség. Csoportos edzések kiváló trénerek által vezetve.

Az órabeosztás és időpontok miatt hívd a +3620 535-3451 -es telefonszámot!

TOP

Január 20-tól újra megnyitjuk a Gyömrő Fitnesst!

Sajnos jelen szigorítások figyelembe vételével csak azokat a sportolókat tudjuk fogadni, akik versenyszerűen sportolnak, tehát aktív sportegyesületi tagok és versenyengedéllyel rendelkeznek! Ezekről az igazolás fénymásolatát a recepción le kell adni!
Nyitva tartásunk: Hétfő- Péntek 12:00-19:00, mely idő alatt egyidejűleg max. 15 fő tartózkodhat egyszerre az edzőteremben! Kizárólag teljes árú bérlet vásárlásra van most lehetőség, napi jegyet, illetve kedvezményes bérletet ebben a korlátozott időszakban vásárolni nem lehet! A már meglévő, érvényes bérleteket természetesen használhatják az arra jogosultak! A hétvégi nyitva tartás az érdeklődés tekintetében alakul majd, melyet jelezhetnek felénk emailen (vipgymkft@gmail.com) vagy messenger üzenetben.
Bízunk benne, hogy törzsvendégeinknek, valamint új vendégeinknek tudunk kedvezni ezzel a lehetőséggel! Sajnos többet mi sem tehetünk! Megértésüket köszönjük! Várunk mindenkit szeretettel, aki a kritériumoknak megfelel! :)