Fitnesz, egészségmegóvás, élsport vagy betegség utáni rehabilitáció?

Széles spektrumú, mindenkinek a saját igényei és adottságai szerinti edzéslehetőségek. A sakkozótól a testesítőig, fiataltól az idősekig, otthonülőktől a sportfanatikusokig mindenkit szívesen látunk és mindenkinek megfelelő szekértelemmel segítünk. 

Széles vendégkör:
Az általános edzésektől, és a fogyni vágyóktól az idős emberek fitnesz programján át a versenyre készülő testépítőig mindenki jól elfér egymás mellett. a személyi edzőkön kívül maguk a vendégek is segítik egymást, tanácsokkal, eszközhasználattal és egyebekkel kapcsolatban. 
Nincs cikizés, nincs rivalizálás.

Amit nyújtunk:
Könnyű megközelíthetőség, jó parkolás, légkondicionált termek, törölköző, Scitec Nutrition termékek, udvarias kiszolgálás, segítőkész és családias légkör.

 

 

 

Szabadsúlyos és gépi súlyos edzőterem, kardió gépes edzőterem, fitnesz és aerobik terem

KONDICIONÁLÓ GÉPEK

Remek felszereltség. Szabadsúlyzós, keresztcsigás és gépes berendezések. Mindne izomcsoportnak megfelelő, a terem méretének és vendégkörének megfelelő eszközök állnak rendelkezésre, megfelelő mennyiségben.

KARDIO GÉPEK

Professzionális Life Fitness és Techno Gym, valamint Flebelos berendezések. Pulzusmérő eszközzel felszerelve.

FITNESz és aerobik

Step aerobik, alakformáló aerobik, testébresztő reggeli aerobik, súlyzós aerobik, kick-boksz aerobik és még számos fitnesz lehetőség. Csoportos edzések kiváló trénerek által vezetve.

Az órabeosztás és időpontok miatt hívd a +3620 535-3451 -es telefonszámot!

TOP